Categorieën
Magic The Gathering Programmeren

Met je neus in de boeken

Het begon met even een tabelletje om wat kaarten te kunnen sorteren op naam, kleur, zeldzaamheid en serie. Maar waarom zou je het daarbij houden? Wat als je ook gelijk voor anderen een checklist mogelijk maakt, misschien zelfs toegang via een androidapp naar de database. Ff een loginsysteem en daar een database achter, maar dan misschien ook deze data er nog bij verwerken. Vroeger zou ik gewoon gelijk beginnen en doorprutsen tot alles werkt en mezelf daarna gigantisch storen aan het feit dat alles net minimaal werkt en niet schaalbaar is. Misschien toch maar even een (oud)schoolboek erbij pakken en weer eventjes wat orde in de (nog niet te grote)chaos brengen voor het te laat is.

Misschien ook leuk om wat uitslagen bij te houden van vriendschappelijke Magic the Gathering tournooien zodat inzichtelijk is welke decks het een beetje goed doen.

Conclusie zoveel goeie ideeën, laat ik het dit keer tactisch aanpakken en niet met een vliegende start beginnen om later opnieuw te moeten beginnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *