Categorieën
Boeken Creatief Nieuws Programmeren Spellen

Project Coat of Arms

Zoals je misschien op mijn homepagina hebt gezien onder het kopje boeken heb ik in de zomervakantie van 2020 een van mijn verhalen een flink eind uitgewerkt. Ik schreef daar nog dat ik het uit zou werken naar een interactief boek. En, dat is nog steeds de bedoeling, maar, ik wil het groter maken. Niet alleen wordt het een interactief verhaal, ook wordt het research voor een game. Elke keer als iemand een keuze maakt bepaald dit welke elementen er in de game veranderen. Daarnaast wil ik het verhaal zowel Nederlands als Engelstalig beschikbaar maken zodat ik een grotere doelgroep heb. Dit geeft echter wel wat extra vertraging in het schrijven van nieuwe stukken van het verhaal.

Ik hoor graag jullie feedback, dat kan zowel hier in de comments als in mijn discord channel: https://discord.gg/TrJe79x26h

Ook ben ik op zoek naar mensen die mee zouden willen werken in dit project, het is puur vanuit hobby en voor de fun. Maar als je denkt hey ik ben Creatief / Designer / Developer en ik heb wel wat vrije tijd over, let me know!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *