Categorieën
Boeken Creatief Magic The Gathering Programmeren Spellen

Na de stilte

Ondanks dat ik wat stil was, heb ik niet stilgezeten. Ten eerste omdat dat niet kon. (Operatie(s) aan stuitje gehad, een nare diepe ontsteking waardoor ik niet meer pijnvrij kan zitten, liggen of lopen. En daarnaast al een tijdje rugklachten wat elkaar versterkt in de pijn.) Heel langzaam vooruitgang dus dat is wel positief. Maar, wat gebeurde er op de achtergrond?

Minecraft, de server draait inmiddels stabiel we hebben best regelmatig samen lol en ik ben nu mijn tuin aan het nabouwen want ergens dit jaar gaan ze de tuin leeghalen en ophogen dus dacht bij mezelf, misschien kan ik de minecraftserver gebruiken en een model te maken met hoe ik wil dat mijn tuin eruit gaat zien.

Magic the Gathering, helaas ligt het uitzoekwerk even stil, maar heb wat aanpassingen gemaakt aan de database dus ben wat data aan het omzetten en doe ook gelijk prijs-checks. De site geeft nu de waarde van een kaart gebaseerd op de prijs die ik ervoor betaald heb, de prijs-trend op cardmarket en de eerste 10 webshops die google mij liet zien. Dus redelijk saai werk, maar het houd je gedachten bezig en misschien gebruiken andere mensen mijn site later als een prijs vergelijker (Mocht er iemand zich vervelen, ik zoek nog mensen die het leuk vinden om prijschecks te doen en de prijzen up to date te blijven houden.)

Project Coat of Arms; Thomas heeft een ontwerp gemaakt voor de site waardoor je nu tekst leest alsof je in een boek kijkt. Ik heb inmiddels al een stuk verder geschreven en ben nu begonnen met stukjes vertalen, als er een flink stuk tekst is ga ik beginnen met online zetten, maar ik loop liever iets voor met het verhaal zodat ik per week een stukje erbij kan plaatsen dan dat mensen op mij moeten wachten voor ik het geschreven heb.

Een nieuw project op de achtergrond: Een stukje software gebouwd om de klantenregistratie, agenda en verkoop bij te houden. Hierna een overzicht van die onderwerpen gemaakt zodat je voor de belastingdienst je kwartaaladministratie kunt inzien en je reisafstands- en uren-registratie kunt aantonen.

Daarnaast een aantal scripts geschreven voor korte video’s die ik op youtube wil zetten, specifiek over een aantal bordspellen en consolegames.

Dat was even de korte update na een hele tijd stilte.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *