Categorieën
Boeken Creatief Magic The Gathering Programmeren

Kleine update

Inmiddels een beginnetje gemaakt om de grote boze Social Media weer te gebruiken, elke week probeer ik een inspirerende quote of iets grappigs op de facebookpagina te plaatsen. Tot nu toe wel views maar geen interacties (likes / comments) de meeste vrienden van me IRL geven aan dat ze niet meer op facebook willen inloggen. Dus toch twijfel of Facebook nog een levend platform is als mijn leeftijdsgroep het grotendeels links laat liggen.

Qua magic the gathering heb ik de afgelopen maand gigantische vooruitgangen geboekt. De site heeft nu een goed begin van mijn collectie in de database staan. Ik heb wat scrapers/crawlers/apihandlers gemaakt die automagisch data binnenhalen van de kaart en de huidige prijs en voorraad op diverse sites als Cardmarket, MTGgoldfish en Nedermagic ophaalt.
Mijn wants, haves en trades staan nu zoekbaar online voor het grootste deel; voornu vooral mijn pre-8th collectie (ik hou echt van die oldschool cardframe) en als dat klaar is komt de Modern-cardframe aan de beurt.

Project Coat of Arms ligt eventjes stil, maar in m’n achterhoofd broeien nog genoeg plannen en ideeën.

De belastingdienst zo heb ik vernomen heeft de urenregistratie goedgekeurd dus dat project is ook door de eerste stresstest heen gekomen. Moet daar nu alleen nog een facturatiesysteem aanknopen maar dat heeft nog geen hoge prioriteit.

De minecraftserver draait nog steeds enthousiast, we waren niet helemaal tevreden over de huidige builds dus we hebben de spawn verzet en zijn begonnen een nieuw dorpje op te bouwen, je kunt nog steeds via de discord een aanvraag doen om te joinen.

Stiekem ben ik heel benieuwd of er mensen zijn die mijn blog daadwerkelijk lezen! Laat vooral een korte reactie achter hieronder 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *