Hello world!

Misschien denk je inmiddels, weer een update van je site, hoe wat wie waarom dan?

Zoals sommigen misschien al wel weten, heb ik mijn bedrijf officieel gestopt omdat Covid19 uitbrak en alle beurzen, marktjes en events gecanceld of verschoven werden. Verkopen liepen eigenlijk grotendeels daarlangs. Via mijn webshop, facebookpagina en de mail kreeg ik geregeld vragen naar meer informatie over de spellen, games en tradingcardgames. Helaas kwam de informatievraag zelden tot een verkoop, als ik dan vroeg of de informatie niet goed was of wat de reden was. Toen bleek dat de meest voorkomende reactie was “Ik heb het via bol.com besteld, dank je voor de informatie dit hielp enorm.”.

Hierna had ik mijn site omgebouwd naar een platform waarop ik wat reviews schreef over bordspellen en consolegames en experimenteerde ik met twitch-streamen en TikTok videos. Dit was echter niet helemaal mijn ding. Dus besloot ik om mijn website te gebruiken om mijn gamecollectie, bordspellencollectie en tradingcardcollecties te showcasen. Na wat gewissel tussen servers bleek dat een aantal geautomatiseerde processen (prijschecks van kaarten en games) de server/database overbelast hadden en ik keihard door mijn dataverbruik heenging. Vandaar weer een nieuwe server en compleet nieuwe site.

Nu op dit moment is het plan om de oude ideeen alsnog grotendeels toe te passen maar met een nieuwe twist. Mijn site wordt nu in eerste instantie mijn portfolio waarop je informatie over mij kunt vinden, daarnaast blijft mijn passie natuurlijk spelen en gamen dus je zult zeer zeker nog een stuk daarover terug vinden. maar ook wil ik wat andere zaken online plaatsen die andere mensen misschien nog niet over mij weten. Hoe of wat en het wanneer ik dit ga doen is nog redelijk onduidelijk. Nu op dit moment is er weer een kleine update met betrekking tot revalidatieproces (al maanden lang rugklachten waardoor zitten zeer pijnlijk tot onmogelijk is.) Dus even aankijken wat daar mee gaat gebeuren. In de tussentijd ben ik bezig om zoveel mogelijk Magic The Gathering kaarten te catalogiseren en online te plaatsen in Cardmarket (een soort marktplaats specifiek voor tradingcard games.

1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.