Lief dagboek…

Weest maar niet bang hoor, dit wordt geen heftig persoonlijk verhaal, maar ik zocht een grappige titel.

Inmiddels draait de vernieuwde site al ruim een maand, ik heb geen flauw idee of er nog oud-klanten zijn die nog eens een blik werpen op de site of die nog geïnteresseerd zijn naar iemand die ze misschien maar een enkele keer tegengekomen zijn op een beurs, markt of online, maar laten we net doen of we elkaar weer zien na een lange tijd.

Ik vind het in ieder geval leuk dat je weer eens langskomt, hopelijk ooit weer eens face to face op een beurs, marktje of misschien wel in een spellenwinkel waar ik je eens uitnodig voor bijvoorbeeld een potje Magic the Gathering. Ik moet wel bekennen dat ik het inmiddels best wel mis, en ja ik ben me ervan bewust dat er tussendoor weer marktjes geweest zijn, maar ik voel me nog niet veilig genoeg om weer naar een grote mensenmassa te gaan. Tuurlijk, we hebben onze prikjes gehaald en er zijn allemaal voorzorgsmaatregelen, maar je zult het zien. Kom je toch ineens iemand tegen die ziek was en jou aanstak en ik steek dan ook weer mensen aan.

Maar genoeg over dat deprimerende corona gedoe en laten we focussen op de leukere dingen!

Op de site staat inmiddels onder het kopje spellen een overzicht van de magickaarten die ik nog zoek en er staan linkjes naar Cardmarket met de kaarten die ik te koop/ruil heb. Ook met een paar vrienden een MTG Tournooi opgezet. We begonnen allemaal met precies dezelfde kaarten en na elke ronde kunnen we 1 kaart uit ons deck upgraden. Op deze manier heeft niet 1 van ons een enorm overpowered deck en kunnen we allemaal een eigen richting kiezen. Over een jaar wordt de wisselbeker uitgereikt en mag de winnaar weer nieuwe decks bouwen waarmee we het nieuwe tournooi van start gaan. Daarnaast ben ik op marktplaats begonnen met het plaatsen van wat stripboeken en waarschijnlijk als ik niet weer geïrriteerd wordt van marktplaats komen er ook weer wat consolegames op te staan.

Ik heb van een vriend een PS4 gekregen en ontdekt dat je daarmee op Twitch kunt streamen dus als ik klaar ben met het organiseren en inventariseren van mijn kaart-collectie ga ik daar iets meer mee doen. Ben gelukkig nog niet hardcore verslaafd geraakt aan Diablo2, maar de herinneringen kwamen gelijk terug en zo blij met mijn rebuild van mijn Necromancer. Benieuwd wanneer ze weer beginnen met ladder, dan kan ik echt eventjes ervoor gaan zitten en lekker doorgaan met een character. Mocht een van jullie ook Diablo2 spelen let me know, dan kunnen we een keertje samen online gamen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.