Een overzicht van mijn hobby's en bezigheden.

Dansen Boogschieten
~2000 Stijldansen bij Dancemasters Peter Dam
~2009 Stijldansen bij DansNzo
~2010 Stijldansen bij EDS Erasmus Dance Society
~2013 Stijldansen bij Dansschool Jeroen Haak
~2015 Stijldansen bij Danceworld
~2018 - huidig Stijldansen bij Meyer et Fils
Stijldansen hoogste niveau goudster 3 gedaan, en 2 cursussen wedstrijddansen op jongere leeftijd, maar vond dat niet leuk.

Vanaf 2010 met pauzes Salsa beginners 1 - 3, intermediate 1 en 2, Bachata beginners en Kizomba beginners gedaan bij Salsaventura en ook regelmatig naar salsafeestjes in de skihal in zoetermeer.
Geassisteerd bij diverse salsa/bachata/merengue dansscholen als er heren tekort waren.
~2005 mijn eerste pijl geschoten.
2006 lid geworden van HBSV De Romeinen
2008 Algemeen bestuurslid geworden
2011 Penningmeester geworden, in 2012 coupe-poging tegengehouden van enkele jeugdleden en voorbereidend werk ingeleid naar een fusie met RIS '98 wat nadat ik verhuisde (van zowel huis als vereniging) fuseerde naar ARC.
2011 NHB Trainer 2 geworden.
2012 NHB Basisblok afgerond (voorbereiding wedstrijdleider of scheidsrechter). 2013 Lid geworden van USV Handboog Rotterdam, hier ook de trainersfunctie opgepakt.
2017 NHB Wedstrijdleiders opleiding afgerond.
2018 - 2019 Ad-Interim Hoofdtrainer geworden.
Eind 2020 gestopt vanwege coronatijd.
Muziek Fotografie
Ik heb een brede interesse in muziek, zowel luisteren, spelen alsook geluidstechnicus geweest bij een studentenvereniging en "Door" in dordrecht.
Ik kan diverse instrumenten bespelen, en heb ook een aardige collectie instrumenten oa. Gitaren, Basgitaren, Keyboard, Viool, Accordeon, Tamboerijn, BluesHarp.
Daarnaast een mengpaneeltje in huis zodat mijn voormalig bandje in m'n woonkamer kon jammen en ik kon oefenen met afstellen van het paneel voor mijn vrijwilligerswerkzaamheden bij de studentenvereniging en Door.
Mijn muzieksmaak is onnavolgbaar, 60 - 90s zijn favoriet, ik vind nederpop wel aardig maar ook rock, pop en klassiek komen langs in mn playlist daarnaast luister ik vanwege diverse dansstijlen ook daar vele muziekstijlen van.
Moderne muziek vind ik een beetje meh, ik snap niet waarom alles gesampled moet worden en overal autotune overheen moet.
Via school een keuzevak Fotografie gevolgd, een Sony Alpha A330 gekocht en in de loop der tijd best wel wat leuke kiekjes geschoten, van mn broertje wat lampen gekregen voor betere portretfotografie. Vind het vooral leuk om landschappen en closeups van paddestoelen te fotograferen, maar toen ik die lampen kreeg wat ge-experimenteerd met boudoirfotografie en best wel wat gave shoots gedaan.
Skaten Skieën
Begon met stuntskaten in skateparken, maar nadat ik mijn elleboog versplinterde en mn polsen zwaar gekneusd raakten ben ik ietsjes voorzichtiger geworden en doe nu vooral afstands-skaten.
Nog steeds stiekem wel benieuwd of ik het nog kan, maar ook echt 0,0 vrienden die aan stuntskaten doen en alleen naar skatepark is ook beetje lame ;)
Skieën doe ik al langer dan ik kan lopen, was al een natuurtalent op 4 jarige leeftijd, op volle snelheid de kinderheuvel af, zo m'n tante omver gekegeld (hoor dit nog regelmatig terug op ophaal-avonden bij familliefeesten)
We gaan bijna elke winter naar Oostenrijk meestal regio flachau en heel soms een keertje naar de skihal in zoetermeer, vanwege corona en rugklachten was 2020 de laatste keer dat we op wintersport waren.
Programmeren Modelbouw en Knutselen
Op jonge leeftijd al opgepakt, de eerste computer thuis een 486pc moesten we spellen overtypen uit krantenknipsels en boeken in QuickBasic. Zie nog het blauwe scherm met de witte lettertjes voor me.
Via school meerdere programmeertalen aangeleerd, maar nooit wat nieuws geleerd want eigenlijk had ik al meer kennis voor ik aan de opleiding begon, raakte vooral gedemotiveerd door het lage niveau van klasgenootjes.
Verschillende projectjes gehad en veel nog liggen in dozen om ooit weer op te pakken als ik tijd heb, van modelspoorbaan tot een vliegtuigje van 1,5m breed wat als het afgebouwd is daadwerkelijk de lucht in moet kunnen.
Diverse robotjes in elkaar geknutseld van oude electronica en wekkers.
Vissen Varen
Vissen en Varen vallen nu een beetje samen, vroeger samen met papa, opa's en m'n broertje vanaf de kant hengelen, later in frankrijk door bergbeekjes wandelen en nu vanaf ons bootje een visje vangen.
Electronica en knutselen Tuinieren
Diverse projectjes opgepakt en ingepakt ligt nu in dozen te verstoffen tot ik weer zin en tijd heb het weer op te pakken. Heb een basgitaar gemaakt, diverse robotjes, een portable NES gameconsole, een paar keer begonnen aan een pennypusher / muntschuifmachine bekend van de kermis.
Superblij met mn tuintje, heb diverse groente, fruit en tuinkruiden vers uit eigen tuin, samen met papa een leuke overkapping gebouwd om "droog" in de jacuzzi te kunnen zitten.