Mijn YouTube kanaal

Soms loopt deze site een beetje achter, je kunt mijn laatste video's direct zien door op de link hierboven te klikken.


Seizoen 1

De start van mijn Youtube kanaal (10-09-2022) Set overzicht - Fallen Empires (12-09-2022)
Ik start mijn channel met de jacht op de Lost Legends, ik open een booster uit Dominaria United vervolgens open ik wat poststukken en laat ik mijn checklist zien en mijn verzamelmappen. Ik vertel jullie over mijn Fallen Empires checklist, collectie, welke kaarten of boosters ik te koop heb op cardmarket, wat achtergrondinformatie over de set en de huidige prijzen van de reservedlist.
Set overzicht - Planar Chaos (14-09-2022) Vraag en Antwoord (16-09-2022)
Ik vertel jullie over mijn Planar Chaos checklist, collectie, welke kaarten of boosters ik te koop heb op cardmarket, wat achtergrondinformatie over de set en de huidige prijzen van de duurdere kaarten. Stel in de reacties jouw vraag over een bepaalde kaart, game mechanic, set of over mij persoonlijk en ik probeer hier volgende week vrijdag een antwoord op te geven. (klik op de titel boven de video om youtube zelf te openen.)
Deel 2 vd Jacht op de Lost Legends (17-09-2022) Set overzicht - Dominaria United (1/2) (19-09-2022)
Ik vervolg de jacht op de lost Legends kaarten, laat weer wat binnengekomen post zien en geef een beknopte intro over het X-Points old school magic format. Ik vertel jullie over mijn Dominaria United checklist, collectie, welke kaarten of boosters ik te koop heb op cardmarket, wat achtergrondinformatie over de set en de huidige prijzen van de duurdere kaarten.
Daarnaast in deze video ipv een unboxing, een in-boxing, er is een bestelling binnen dus ik heb weer budget om nieuwe kaartjes te kopen.
Deel 3 vd Jacht op de Lost Legends (24-09-2022) Minecraft Luckyblock series (25-09-2022)
Ik vervolg de jacht op de lost Legends kaarten, laat weer wat binnengekomen post zien en geef een beknopte intro over het X-Points old school magic format. Ik ga proberen om minimaal 100 dagen te survivallen in een Oneblock Luckyblock minecraft wereld.
Set overzicht - Scourge (26-09-2022) X-Points Old School #17
Felix vs Johan (28-09-2022)
Ik vertel jullie over mijn Scourge checklist, collectie, welke kaarten of boosters ik te koop heb op cardmarket, wat achtergrondinformatie over de set en de huidige prijzen van de duurdere kaarten.
X-Points old school, de regels van dit tournooi vind je in de beschrijving van de video. Je kunt YouTube openen door op de naam van de video te klikken boven deze video zelf.
Deel 4 vd Jacht op de Lost Legends (01-10-2022) Minecraft Luckyblock series (02-10-2022)
Ik vervolg de jacht op de lost Legends kaarten, laat weer wat binnengekomen post zien en geef een beknopte samenvatting van waar ik mee bezig ben. Ik ga proberen om minimaal 100 dagen te survivallen in een Oneblock Luckyblock minecraft wereld.
Set overzicht - Shadowmoor (03-10-2022) Nieuws: Ban- Restricted- Reserved lijst & Releases (04-10-2022)
Ik vertel jullie over mijn Shadowmoor checklist, collectie, welke kaarten of boosters ik te koop heb op cardmarket, wat achtergrondinformatie over de set en de huidige prijzen van de duurdere kaarten.
Dit is een niet regelmatig kerend onderwerp, maar als er heel spannend nieuws is, of als er een bijzondere aankondiging is of een update met de Banlijst, Restrictedlijst of Reservedlijst zal ik een nieuwsupdate posten.
X-Points Old School #17
Morten vs Johan (05-10-2022)
X-Points old school, de regels van dit tournooi vind je in de beschrijving van de video. Je kunt YouTube openen door op de naam van de video te klikken boven deze video zelf.
Er is toestemming voor een boekverslag (To Do)
Ik lees jullie een samenvatting voor uit het boek Magic the Gathering - Arena, geschreven door William R. Forstchen (Vertaald door René van Rossenberg naar het Nederlands)